SharedMovies.com

Beoordeling: ster5


Zonder twijfel is dit één van de best beschikbare sites om films te downloaden en met pakweg 1$ per maand ook één van de goedkoopste. Met miljoenen gebruikers wereldwijd is de site heel populair. Met SharedMovies is een groot aantal films te downloaden en de site heeft een helpdesk. Dit is een gebruiksvriendelijke site, ideaal voor zowel beginner als gevorderde gebruiker.

SharedMovies werkt met een jaarlijkse bijdrage van 19.95$ voor ongelimiteerde toegang. Voor maar 5 dollar extra bieden ze een 2-jarig abonnement. Er zijn geen bijkomende download toeslagen en je hebt onbeperkt toegang en geen download limieten. De download software die je gebruikt met SharedMovies ziet er eenvoudig uit maar is snel en makkelijk in gebruik. Ook onbekende films en oude films kon ik zonder moeite vinden. Er is een ruime keus - van actie en drama tot het film-noir en horror genre tot zelfs een groot 18+ aanbod voor de liefhebber. Zelfs nog niet in Nederland (maar wel in Amerika) uitgebrachte films zijn te vinden. De zoekmogelijkheden zijn goed: er is onder andere te zoeken op titel en met zoekwoorden. Ook is een groot aantal TV shows (wel veelal Amerikaanse) en amateur- en homevideos te vinden.

Dan naar de feiten. De download snelheid is behoorlijk hoog: we hadden bijvoorbeeld een lange film inclusief een bijgeleverd interview met de acteurs in minder dan 4 uur binnen gehaald. Let er wel op dat wij een zeer snelle verbinding hebben. De snelheid van je eigen internet-verbinding is bepalend.

Verder biedt deze site een gratis desktop MP3-speler en movie-player. Let op: dit is geen fysieke speler, maar een desktop player, dus software op je pc. Ook is er de mogelijkheid om voor 9,95$ extra ongelimiteerd MP3's te downloaden. Hiervoor krijg je toegang tot een netwerk waar muziek op staat. En bij inschrijving krijg je tevens de mogelijkheid geboden om voor 9,95$ software te kopen die je in staat stelt om films op CD-ROMS te branden in plaats van op DVD's. Betaling is met credit card via een beveiligde verbinding. SharedMovies geeft een satisfaction guarantee: mocht je niet tevreden zijn dan storten ze het geld terug.

Site is spyware, pop-up en virus-vrij.


Preview

mp3downloadhq


Overzicht

Prijs 19,95$ per jaar (of 24,95$ voor 2 jaar)
Soorten filesFilms, TV shows, video clips
HelpdeskGoed
Operating S.Windows 98/ME/2000/XP & Mac