MovieDownloadWorld.com

Beoordeling: ster5


Deze site springt in op de trend in de markt. Vooral is er aandacht voor de betere film. Het aantal te vinden films is niet zo groot als bij de andere gereviewde sites, maar kwalitatief wel beter. MovieDownloadWorld heeft het kaf al van het koren gescheiden. Echt onbekende films of B-films zal je hier niet in grote getalen kunnen vinden. De site is vooral gericht op de film-liefhebber die niet geinteresseerd is in vreemde of onbekende films of minder gangbare genres.

De site ziet er goed verzorgd uit en de technische support is redelijk snel en goed. Het antwoord op een door ons gestelde technische vraag liet even op zich wachten. Na enige email-correspondentie werd de vraag uiteindelijk wel naar tevredenheid beantwoord. Bij MovieDownloadWorld krijg je toegang tot download- en DVD-brand software. Mocht je hier dus nog niet over beschikken dan kan het erg handig zijn. De DVD-brand software is duidelijk en ook goed te gebruiken door minder ervaren gebruikers. De snelheid van downloaden was goed. Leuke bijkomstigheid is dat je meerdere films tegelijk kunt downloaden. Let er daarbij wel op dat dit ten koste gaat van de snelheid.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de beschikbaarheid van de films. De hoeveelheid bekende films is heel compleet. Als je van plan bent om gewoon af en toe een goede film te downloaden zonder extra wensen (zoals interviews, directors cuts, making-of) en voor weinig geld dan is deze site een aanrader.

Site is spyware, pop-up en virus-vrij.


Preview

mp3downloadhq


Overzicht

Prijs 24,95$ (2-jarig abb.)
Soorten filesFilms
HelpdeskRedelijk
Operating S.Windows 98/2000/ME/XP & Mac