PickYourMovies

Beoordeling: ster3


PickYourMovies is een site die je stap voor stap wegwijs maakt in de wereld van het films downloaden. De site leert je hoe je ongelimiteerd films, trailers, bloopers, TV shows en video clips kunt downloaden.

De site ziet er vrij simpel uit. Het technische team van PickYourMovies zou iets kunnen leren van de lay-out van de andere door ons gereviewde sites. Reden dat we toch een review van PickYourMovies hebben opgenomen is de grote hoeveelheid films. We konden bestanden vinden die de andere diensten niet bieden en dat is uiteraard ook een toegevoegde waarde. Dit komt voornamelijk door het principe van PickYourMovies. Het is vooral een ruilsite, waar je leert hoe je titels met miljoenen andere mensen wereldwijd kunt delen. Ben je dus met name op zoek naar hele vreemde films, oude B-films of amateurfilms dan ben je hier aan het juiste adres. Ook zitten er veel rare bloopers, trailers, soundtracks en zelfs games in de collectie. Wil je echter gewoon goede films downloaden dan raden we je aan een andere download site te kiezen. De gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden van de software laten te wensen over.

Lidmaatschap geeft je onbeperkt toegang en gebruik. De support bij PickYourMovies is minder snel dan bij de meeste gereviewde sites. Binnen 48 uur krijg je antwoord op je vraag - op werkdagen. Een probleem in het weekend is dus pas op dinsdag beantwoord. De door ons gestelde vragen waren inderdaad meestal binnen de 48 uur beantwoord - wel altijd naar tevredenheid.

Site is spyware, pop-up en virus-vrij.


Preview

k-lite


Overzicht

Prijs 19.95$ per jaar
Soorten filesfilms, Tv shows, trailers, bloopers, games
HelpdeskTraag maar kwalitatief goed
Operating S.Windows 98/ME/2000/XP & Mac