FreeMovieNow.com

Beoordeling: ster4


Miljoenen mensen downloaden files met FreeMovieNow. De hoofdpagina van deze site geeft niet veel informatie over wat er te vinden is en welke software wordt bijgeleverd. Het ledengedeelte van de site is echter groot. Naast films is er ook muziek te downloaden. Niet alle bijgeleverde software is zomaar eenvoudig te gebruiken door de onervaren computergebruiker. De helpdesk claimt echter 24 uur per dag beschikbaar te zijn.

FreeMovieNow beweert over een netwerk van meer dan een miljard bestanden te beschikken. Het is niet duidelijk hoeveel hiervan films zijn. Onze zoekopdrachten waren wel redelijk succesvol. Bekende films, onbekende films, B-films, oude films en zelfs in Nederland nog niet uitgebrachte films waren te vinden. Ook veel indiaase en chinese films zitten in de collectie. En vele, vele MP3 muziek bestanden. Deze grote gevarieerde hoeveelheid films maakt het zoeken af en toe erg onoverzichtelijk. Van de film Easy Rider kregen we bijvoorbeeld te veel aanbod: het is dan heel goed opletten of je bijvoorbeeld de juiste ondertiteling te pakken hebt.

De helpdesk van FreeMovieNow laat te wensen over. Ten eerste is het even zoeken voor je erachter bent waar je terecht kunt met je vragen. De antwoorden op de door ons gestelde vragen lieten lang op zich wachten. Enkele dagen wachten is lang als je wilt downloaden en je kunt niet verder! Drukte zou een reden daarvoor kunnen zijn want de site is heel populair.

Vooral als je wat meer ervaren bent en op zoek bent naar een download site waar een groot aantal films te vinden is is deze site een aanrader.

Site is spyware, pop-up en virus-vrij.


Preview

mp3downloadhq


Overzicht

Prijs 19,95$ per jaar
Soorten filesFilms, videos, TV shows, muziek, games
HelpdeskMatig (traag en technisch onvoldoende)
Operating S.Windows 98/ME/2000/XP