MovieAdvanced.com

Beoordeling: ster5


MovieAdvanced biedt directe downloads van films aan uit een groot netwerk. De site ziet er vrij ´flitsend´ uit, waarmee ze vooral op de jongerenmarkt gericht zijn. Voor leden is software beschikbaar om films, TV shows en video clips te downloaden. Ze beweren dat je een film in zo'n 2 uur kunt downloaden als je een snelle internet-verbinding hebt. Mijn broadband ADSL verbinding deed er langer over maar de snelheid is nog steeds hoog genoeg.

Het verbaasde me hoe snel en makkelijk de door ons gewenste films te vinden zijn. Ook minder bekende films kon ik zonder moeite vinden en snel en probleemloos downloaden. Alleen oude films zijn minder goed beschikbaar. Wanneer films van voor de jaren 80 je voorkeur hebben dan zou je beter voor een andere downloadsite kunnen kiezen. Movieadvanced is makkelijk te gebruiken. Download instructies kun je vinden in het membership-area. De helpdesk beantwoordt vragen 24 uur per dag. Op een technische vraag kregen we binnen 2 uur antwoord.

Je betaalt $19,95 als je een jaarabonnement neemt. Een abonnement voor 2 jaar is gunstiger: 24,95$. Bij het abonnement zit - net als bij Sharedmovies - software voor een gratis film- en MP3-speler.

Site is spyware, pop-up en virus-vrij.


Preview

mp3downloadhq


Overzicht

Prijs 19,95$ per jaar of 24,95$ voor 2 jaar
Soorten filesfilms, TV shows, video clips
HelpdeskSnel en goed
Operating S.Windows 95/98/ME/2000/XP,Mac,Linux